Emoció a flor de pell als  XXXI Jocs Florals Escolars

El passat 23 de maig va tenir lloc l’acte final dels XXXI Jocs Florals Escolars amb el lliurament de premis als guanyadors i un homenatge a la figura de Maria-Mercè Marçal.

6 escoles, des de P3 fins a 6è, han participat en els Jocs Florals Escolars del curs 2017-18, una tradició que potencia les qualitats artístiques dels alumnes i genera interès per la composició literària.

Des de 1r a 6è es presenten 10 treballs per nivell (de 1ra 6è) i el jurat de cada barri format per professors/es  de les escoles fan la tria dels guanyadors de cada barri. Les Flors Naturals de cada barri passen a la final i un jurat format per una poetessa, una representant del poble, una bibliotecària i 3 professors fan la tria dels guanyadors de l’acte final.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la tinenta d’alcaldessa i regidora de Ciutat Educadora, Alba Martínez, van donar la benvinguda a l’acte als presents i van lloar la qualitat de les obres participants.

Durant l’acte els guanyadors de la Flor Natural en la modalitat de poesia van llegir les seves obres omplint la sala d’actes de Can Massallera d’emoció i sensibilitat. Com a premi van rebre un llibre on apareixen les seves obres editades.

Enguany, a més, l’acte estava dedicat a la figura de Maria-Mercè Marçal que va ser recordada a través de la poesia visual, la música i alguns escrits realitzats pels més petits.

En aquest enllaç trobareu les obres guanyadores de l’edició 2016-17

Galeria d’imatges