Els carrers s’omplen de música amb el Daltabaix 2018

14 grups musicals i 420 persones vingudes de diferents escoles i entitats catalanes van omplir de música els carrers del nucli antic de Sant Boi, el passat dissabte 19 de maig.

Una trobada anual promoguda per l’Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi que aplega grups instrumentals i corals vinguts d’arreu del territori català amb l’objectiu de promoure la música i el seu aprenentatge.

L’activitat es va desenvolupar en diferents espais del nucli antic de la ciutat com la Plaça Presas, la Rambla o el Can Castells Centre d’Art, on va tenir lloc el vermut solidari Kassumay. A més es va realitzar la tradicional rua de bandes que va recórrer diferents carrers.

Un matí de festa major ple de màgia i il·lusió entre els músics i el públic que va poder gaudir les seves interpretacions.