Guia Personalitzada educativa Sant Boi

Recursos d’orientació municipals que es va presentar a la jornada inaugural de la II Jornada d’Orientació

RECURSOS D’ORIENTACIÓ MUNICIPALS

MAPA DE RECURSOS EDUCATIUS DE SANT BOI

El mapa de recursos educatius de Sant Boi és una eina interactiva que recull els recursos educatius presents al nostre municipi.

Des d’una visió molt comunitària pretén ser un element per poder orientar als professionals, l’alumnat i les seves famílies.

Distribueix la informació per categories, d’una manera accessible i pràctica, tant per als professionals del món educatiu com per a la població en general.

Guia virtual amb tot el recull de l’oferta formativa postobligatòria (amb acreditació de l’ESO i sense) que pots trobar a Sant Boi i al Baix Llobregat.

Sense acreditació de l’ESO

Amb acreditació de l’ESO

És un servei emmarcat dins del Pla Educatiu d’Entorn i el PMOE, fruit d’una col·laboració entre el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

El SOAC orienta i acompanya a l’alumnat 0-20 (especialment aquell més vulnerable) i a les seves famílies, en el procés de construcció de trajectòries personals d’èxit educatiu, professional i personal.

El servei treballa en estreta col·laboració amb els centres educatius i altres agents implicats per crear uns itineraris que connectin l’educació formal i no formal, d’acord amb els interessos, objectius, necessitats i potencialitats de cada alumne/a.

Dades de contacte:

orientacio@santboi.cat

Equipament L’Olivera

93 635 12 00 extensió 3123

Horari d’atenció presencial:
– Dilluns, dimecres i dijous: de 10 a 13 h
– Dimarts: de 16 a 20 h

En aquest vídeo podràs conèixer l’equipament municipal l’Olivera i tots els serveis i recursos educatius que ofereix.

Vídeo resum de la II Jornada d’Orientació GPeSant Boi