Noves activitats de suport educatiu d’estiu

El Pla Educatiu d’Entorn de Sant Boi ha tornat a engegar les activitats de suport educatiu d’estiu en les que participaran més 200 infants i joves.

Per una banda, tenim l’’Estiu Edunauta’, un conjunt d’activitats que permeten adquirir coneixements i treballar competències de caràcter experimental més enllà de l’escola, dirigit a infants de 3r a 5è de primària. Per una altra banda, els Tallers de Suport i Acompanyament Educatiu de conversa en anglès i de català per alumnat nouvingut, aquests dos destinats a secundària. Aquest alumnat ve derivat dels centres educatius públics del municipi.

Les activitats d’estiu tenen lloc en quatre equipaments municipals: els casals de barri de Cooperativa-Molí Nou i de Camps Blancs, Can Massallera i L’Olivera.

Aquestes activitats estan coordinades des del servei de Ciutat Educadora, i gestionades per diferents entitats (Did, Espai Lùdic, Paido) i Acadèmies d’idiomes del nostre municipi (Enjoy English, Talk Idiomes, CEI, Big Ben i l’Acadèmia).