El passat 21 i 22 de març es va celebrar a l’equipament l’Olivera de Sant Boi la segona edició de la Jornada d’orientació GPeS (Guia Personalitzada educativa Sant Boi).

Aquesta nova edició consolida la proposta duta a terme pel Pla Educatiu d’Entorn i que té per objectiu donar a conèixer a alumnat, famílies i professionals, l’oferta postobligatòria de Sant Boi i Rodalies.

Més de 900 persones entre alumnat, professionals del món educatiu i famílies, van participar de les jornades, assistint a alguna de les 12 xerrades que es van oferir o passejant per l’espai d’expositors que es va situar a la plaça de Teresa Valls i Diví. Un total de 26 recursos van participar amb el seu alumnat i 11 centres educatius i recursos ho van fer com a ponents i expositors.

Trobareu més informació a l’apartat Guia Personalitzada educativa Sant Boi del web.