II Jornada d’orientació GPeSant Boi (Guia Personalitzada educativa Sant Boi)

Els propers 21 i 22 de març se celebrarà a l’equipament L’Olivera de Sant Boi (Plaça Montserrat Roig, 1) i a la Plaça de Teresa Valls i Diví (Les Piràmides) la II Jornada d’orientació GPeS (Guia Personalitzada educativa Sant Boi).

Es tracta d’una jornada sobre itineraris educatius i professionals (amb i sense l’ESO), per donar a conèixer tota l’oferta postobligatòria que existeix a Sant Boi i rodalies, perquè l’alumnat, les seves famílies i els/les professionals que hi treballen, tinguin al seu abast tota la informació de les opcions que poden escollir.

Els professionals tindran el seu espai en la inauguració de la jornada el dimarts 21 de març a les 16 h, amb la xerrada “Paper clau dels professionals en l’acompanyament en la transició després de l’ESO”. Comptarem amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, de la Regidora de Ciutat Educadora i tinenta d’alcaldia Alba Martínez, i del director dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat, Albert Grau. En aquest espai per a professionals, també es presentaran diversos recursos d’orientació municipals.

La jornada del dimecres 22 de març al matí, anirà destinada a l’alumnat dels centres educatius de secundària i PFI, acompanyats dels seus referents educatius. A la tarda les xerrades aniran adreçades a l’alumnat i les seves famílies, joves vinculats a alguna entitat socioeducativa, i al públic en general.

Durant tot el dimecres 22, hi haurà espai d’expositors d’àmbit educatiu a la plaça de Teresa Valls i Diví (Les Piràmides).

Programa complet

 

INSCRIPCIÓ A LES JORNADES

  • Alumnat: A través del/de la vostre/a tutor/a
  • Alumnat de l’escola d’adults: A través del/de la vostre/a tutor/a
  • Joves vinculats a alguna entitat: A través del/de la vostre/a referent
  • Joves i adults
  • Famílies
  • Professionals