Fòrum dels Treballs de Recerca de Batxillerat del curs 2022-2023

La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer va acollir aquest dimecres 8 de febrer,  la presentació del Fòrum anual dels Treballs de Recerca de Batxillerat.

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i el Servei Educatiu del Baix Llobregat III, van tornar a reunir la comunitat educativa de la ciutat comptant amb la participació de 35 alumnes dels 7 centres educatius que imparteixen Batxillerat a la ciutat.

El Fòrum TR, dona suport a la difusió dels treballs i es converteix en un lloc de trobada i debat que evidencia la qualitat i el rigor de les propostes presentades, a més, pretén incentivar l’esperit de recerca de l’alumnat, valorant la seva feina i el seu esforç.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, el director del Servei Territorial d’Educació al Baix Llobregat, Albert Grau, i la regidora de Ciutat Educadora, Alba Martínez, van assistir a l’acte de presentació i van fer entrega dels diplomes. Prèviament, cada centre havia triat un treball de recerca del seu alumnat de Batxillerat, representant les diferents àrees que s’imparteixen: humanística-social, científica-tecnològica, artística, matemàtica i de llengües, per a exposar-los oralment al Fòrum TR davant del públic assistent.

A sota d’aquesta informació podeu veure els treballs que han participat en aquesta edició del Fòrum, que es van exposar al vestíbul de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer del 30 de gener al 9 de febrer.