El passat 20 de juny de 2022, va tenir lloc l’acte de lliurament dels premis del VI Concurs de Bones Pràctiques Municipals en la Prevenció i Intervenció davant l’Absentisme i en la Millora de la Convivència Escolar, organitzat per la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP) i el Ministerio de Educación y Formación Profesional.

La tinenta d’alcaldessa de Ciutat Educadora, Alba Martínez, i el Cap del Servei de Ciutat Educadora, David Coca, van assistir a la seu de la FEMP a Madrid, per recollir el guardó i explicar els projectes que s’estan desenvolupant a la nostra ciutat en relació amb aquestes dues matèries.

Doble reconeixement

L’Ajuntament de Sant Boi va tenir un doble reconeixement. En la primera de les categories, el premi concedit a Sant Boi valora la tasca reflectida al Pla local de prevenció i atenció de l’absentisme escolar i en la categoria de millora de la convivència escolar es premia el projecte d’irrupció restaurativa per prevenir i abordar l’assajament escolar.

Aquest premi és un reconeixement a l’esforç i dedicació per garantir el dret a una educació inclusiva i de qualitat al llarg de la vida.

 

Notícia (SB Ciutat Educadora): La FEMP i el Ministeri d’Educació i FP reconeixen la tasca de Sant Boi per combatre l’absentisme i millorar la convivència escolar

Nota de Premsa (FEMP)