Fòrum dels Treballs de Recerca de Batxillerat del curs  2021-2022

La biblioteca Jordi Rubió i Balaguer va acollir ahir la presentació del Fòrum anual dels Treballs de Recerca de Batxillerat.

El fòrum, organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i els Serveis Educatius del Departament d’Educació al Baix Llobregat, ha estat un èxit de participació amb 37 alumnes de tots els centres educatius que imparteixen Batxillerat a la ciutat. Un èxit que també es va veure en l’elevat nombre d’assistents a l’acte de presentació.

La selecció dels treballs es va fer en clau de ciutat, posant en valor els àmbits que es treballen al territori: medi ambient, igualtat, solidaritat, etc.

L’objectiu del Fòrum és potenciar i estimular les activitats de recerca així com l’intercanvi d’experiències entre els diferents centres, donar a conèixer els resultats dels treballs a la comunitat educativa i impulsar el treball d’habilitats comunicatives i d’argumentació de l’alumnat.

L’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret i el director del Servei Territorial d’Educació al Baix Llobregat, Albert Grau, van donar la benvinguda a l’acte. La mateixa alcaldessa i les inspectores d’educació a Sant Boi, Lourdes Sotelo i Lourdes Felip, van fer entrega dels diplomes i obsequis als i les participants. A més, cada centre va escollir un treball per exposar davant del públic. La cloenda va anar a càrrec de l’Alba Martínez, tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora, que va remarcar la importància de recuperar aquesta iniciativa, després que en els darrers anys no es pogués dur a terme.

A sota d’aquesta informació podeu veure els treballs que han participat en aquesta edició del Fòrum. Els treballs també estaran exposats al vestíbul de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer fins al 22 d’abril.