Jornada d’orientació GPeSant Boi (Guia Personalitzada educativa Sant Boi)

Els propers 5 i 6 d’abril se celebrarà a l’equipament L’Olivera de Sant Boi (Plaça Montserrat Roig, 1) la Jornada d’orientació GPeS (Guia Personalitzada educativa Sant Boi).

Es tracta d’una jornada sobre itineraris educatius i professionals (amb i sense l’ESO), per donar a conèixer tota l’oferta postobligatòria que existeix a Sant Boi i rodalies, perquè l’alumnat, les seves famílies i els/les professionals que hi treballen, tinguin al seu abast tota la informació de les opcions que poden escollir.

Els professionals tindran el seu espai en la inauguració de la jornada el dimarts 5 d’abril a les 16.00h, amb la xerrada “Orientar en moments de crisi”. Comptarem amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, de la Regidora de Ciutat Educadora i tinenta d’alcaldia Alba Martínez, i del director dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat, Albert Grau. En l’espai per a professionals, es presentarà el Mapa de recursos educatius de Sant Boi, i també la Guia Personalitzada educativa Sant Boi.

La jornada del dimecres 6 d’abril al matí, anirà destinada a l’alumnat dels centres educatius de secundària, acompanyats dels seus referents educatius. A la tarda les xerrades aniran adreçades a l’alumnat i les seves famílies, joves vinculats a alguna entitat socioeducativa, i al públic en general.

Durant tot el dimecres 6, hi haurà xerrades i espai d’expositors d’àmbit educatiu a la plaça Montserrat Roig.

Programa complet

 

INSCRIPCIÓ A LES JORNADES

Alumnat: A través del/de la vostre/a tutor/a

Alumnat de l’escola d’adults: A través del/de la vostre/a tutor/a

Joves vinculats a alguna entitat: A través del/de la vostre/a referent

Joves i adults: https://forms.gle/igVmBStWgN7D6bgn7

Famílies: https://bit.ly/3zL9yFw

Professionals: https://forms.gle/okdtzLZiPyLt1bPM7