Rècord de participació d’escoles en la Marató de l’Energia 2022

Vuit escoles de la nostra ciutat participen enguany, del 4 de febrer al 4 de març, a la VII Marató RE-M de l’Energia.

Les escoles Amat Verdú, Antoni Gaudí, Antoni Tàpies, Barrufet, Marianao, Massallera, Parellada i Rafael Casanova participen de la “Marató RE-M de l’Energia”, una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient d’energia i aigua en els equipaments públics, que té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a projectes de lluita contra la pobresa energètica i contra l’emergència climàtica.

L’Ajuntament de Sant Boi porta 7 edicions participant d’aquesta iniciativa que engloba sensibilització sobre la transició energètica i hídrica, la lluita contra el canvi climàtic i l’adaptació davant nous escenaris i que compta amb un component social associat. En les sis edicions anteriors, la Marató RE-M de l’Energia ha pogut generar un estalvi global de 2,1 milions kWh en electricitat, 5,6 kWh en gas, 31 milions de litres d’aigua i  1.900.900 tones de CO₂ en emissions a l’atmosfera.

Podeu trobar més informació sobre el projecte a les pàgines i xarxes de les escoles participants i al web: https://www.maratorem.net