Coneix les escoles i instituts de Sant Boi

Els centres educatius de la ciutat estan ultimant els preparatius per començar les seves jornades de portes obertes, moments que són l’avantsala del procés de preinscripció i matrícula que començarà el 7 de març.

Cadascuna de les escoles i instituts ha escollit i adaptat el format de les seves portes obertes al context de pandèmia actual, recuperant la versió presencial i afegint l’opció virtual, en la majoria dels casos. Sigui en el format que sigui, aquests espais són una magnífica oportunitat per conèixer els centres educatius en totes les seves dimensions i interactuar amb part de la seva comunitat educativa.

Des de l’any passat, a les sessions de portes obertes, hem de sumar la creació d’uns vídeos informatius de tots els centres educatius de la nostra ciutat (primària i secundària) a través dels quals, les famílies poden fer-se una idea tant dels espais com dels principals trets identificatius que impregnen el projecte educatiu del centre.

Per últim, el pròxim dimarts 22 de febrer, a les 18.00 hores a Can Massallera, generarem un espai informatiu per resoldre dubtes a totes aquelles famílies que hauran de participar del procés de preinscripció del curs 2022-2023.

Què et proposem?
– Consulta el calendari de les Jornades de Portes Obertes, la guia de centres educatius de la ciutat, el mapa d’adscripcions i tota la informació relativa al procés de preinscripció en el següent enllaç: https://www.santboi.cat/preinscripcio
– Dedica un temps a veure els vídeos de presentació d’aquells centres educatius que vulguis conèixer una mica millor en aquest enllaç: http://www.sbciutateducadora.cat/preinscripcio-escolar-curs-2022-2023/coneix-els-centres-educatius/
– Recupera el vídeo de la mestra i pedagoga, Anna Ramis, on ens dóna 10 consells perquè l’entrada a P3 dels nostres fills i filles sigui més fàcil. “El pas a P3 sense patir-hi res (o el mínim)!”: https://youtu.be/BBasyBCL-8Q
– Consulta el lloc web del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb tota la informació actualitzada i enllaços d’interès: preinscripcio.gencat.cat

Totes aquestes eines i recursos, virtuals i personals, que administracions públiques i equips educatius posen a l’abast de les famílies permeten descobrir un divers món de projectes educatius que comparteixen la passió per l’educació i la priorització de l’infant i el seu desenvolupament vital, així com l’abast d’una ciutat educadora com Sant Boi, orgullosa de la seva comunitat educativa.