El passat 22 de juny, darrer dia d’un curs escolar que ha estat marcat per les mesures de contenció i control de la pandèmia de la Covid-19 establertes en els entorns educatius, l’Ajuntament de Sant Boi va publicar un vídeo amb un missatge d’agraïment a la comunitat educativa per l’esforç conjunt realitzat per garantir el dret a l’educació dels i les alumnes de la ciutat, en qualsevol etapa educativa.

Gràcies a les famílies per la fidelitat mostrada a les dinàmiques educatives i sanitàries que han estat necessàriament canviants al llarg del curs.

Gràcies als equips docents de tots els centres i serveis educatius de la ciutat per la capacitat d’adaptació constant que han hagut de fer per no perdre de vista el sentit educatiu de totes les seves actuacions.

Gràcies als equips directius per l’enginy i la motivació que han hagut de demostrar.

Gràcies a la tasca del personal dels serveis de menjador, neteja, consergeria i administració que ha permès que els centres educatius hagin estat els llocs de trobada social on emmirallar-se.

I gràcies als i les alumnes per contribuir a fer dels centres educatius espais segurs i plens de vida.

Ens retrobem al setembre!