“Què sento quan toco?”, “Alegria, felicitat…”. Escoles Simfòniques de Sant Boi

La Rim, l’Ayoub, la Janna, el Luis… són alumnes de les escoles Montbaig, Gaudí i Ciutat Cooperativa i formen part de les Escoles Simfòniques de Sant Boi.

Les Escoles Simfòniques és un projecte comunitari de l’Escola de Municipal de Música Blai Net de Sant Boi que té l’objectiu d’apropar la formació musical a nenes i nens que d’altra manera no tindrien accés a aquest ensenyament.

El projecte es desenvolupa a tres escoles de la ciutat, l’Escola Montbaig, amb instruments de corda, l’Escola Gaudí, amb instruments de vent-fusta i l’Escola Ciutat Cooperativa, amb instruments de vent metall. Aquesta formació comença a tercer de primària amb classes de música i moviment que serveix de pas previ a l’aprenentatge de l’instrument.

L’Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi ha realitzat un documental per fer visible la feina i l’ànima d’aquest projecte.

També podeu veure una versió resumida del documental.

I aquesta és l’actuació de final de curs de les Escoles Simfòniques de Sant Boi que enguany, degut a les mesures de contenció de la pandèmia de la Covid-19, ha tingut un format virtual però molt espectacular.