L’Escola Ciutat Cooperativa fa música amb la Blai Net

L’Escola Ciutat Cooperativa ens explica en aquest article un dels seus projectes estrella. Es tracta de la formació musical que desenvolupen amb l’Escola Municipal de Música Blai Net.


 

Projecte de l’escola de música

Des de fa dos cursos que l’Escola Ciutat Cooperativa col·labora amb l’Escola Municipal de Música Blai Net ensenyant a tocar el trombó, la trompeta i el bombardí a tot l’alumnat de cinquè. A través de la música aprenem a canalitzar i a expressar sentiments i emocions, una de les dimensions claus dins de la competència artística musical. A més, d’altres continguts importants com són la imaginació, la creativitat i la pròpia producció artística. També, es treballa el ritme i la percussió, el llenguatge musical i l’escalfament de les cordes vocals abans de tocar l’instrument, tot fomentant una actitud activa per part de l’alumnat. Les classes es duen a terme en grups reduïts, d’unes 3 i 4 persones, dins de la mateixa escola en horari lectiu. Aquesta metodologia facilita l’atenció personalitzada que requereix l’aprenentatge d’un instrument.

Escola Ciutat Cooperativa.