El coneixement de les emocions per millorar la tasca educativa

Un grup de professors i professores de l’Institut Camps Blancs ha realitzat una formació de la ma de la Fundació Orienta i ens han volgut explicar la seva satisfacció per haver pogut participar d’aquests espais que els han suposat un creixement personal i a professional. Ens ho expliquen en el següent escrit que ens han fet arribar.


 

Projecte Forte, una formació imprescindible

40 hores de viatge, d’un viatge interior a la recerca de les ombres i impactes que comporta la complexitat d’una professió com és la dels docents.

Un grup de professors de l’Institut Camps Blancs vam gaudir de la primera edició del projecte. Una formació majúscula acompanyada d’uns experts que van aconseguir fer-nos sentir alumnes i descobrir emocions amb les quals convivim dia a dia sense ser conscients, per tal de millorar el nostre estat i poder acompanyar millor els nostres alumnes.

La Fundació Orienta

Fa molts anys que la professionalitat de la Fundació Orienta ajuda el nostre Institut i la nostra ciutat, però després d’aquesta formació, la Fundació ha anat més enllà, hem entès molt millor la complexitat amb la qual convivim i hem pres consciència de la importància de les nostres emocions per poder acompanyar les emocions dels nostres alumnes.

Gràcies, equip Forte!

Esperem que aquest reconeixement serveixi perquè molts companys coneguin el projecte i es facin més forts amb Forte!

Institut Camps Blancs