L’Edunauta arriba a les escoles de Sant Boi

La cooperativa de teatre jove Inestables ha començat les intervencions de micro teatre a les escoles de primària de Sant Boi per a donar a conèixer a l’alumnat de 4t de primària el que serà el seu passaport educatiu, l’Edunauta. Ja s’han fet tres representacions a escoles amb el lliurament dels passaports.

Aquest Passaport vol ajudar a connectar i enfortir els aprenentatges dins i fora de l’escola i, a la vegada, fer conscient d’aquesta relació a tota la comunitat educativa, famílies i alumnat.

Aquesta eina i les activitats per segellar-lo estaran disponibles com a cartilla física i també en versió web app.

Sant Boi és un dels 10 territoris d’arreu de Catalunya on es duu a terme aquest projecte pilot impulsat la Fundació Bofill i la cooperativa +Educació.

El projecte es va presentar el passat mes d’octubre de manera telemàtica i va comptar amb l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, la tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, la cap de Projectes de la Fundació Bofill, Mireia Mas, i el responsable de la crida al Passaport Edunauta, Oriol Roca.

Enllaç a la presentació