Programa de Formació a Famílies 2020-2021

Un any més, reprenem el Programa de Formació a Famílies, aquest curs 2020-2021, en format  Virtual. Totes les xerrades es realitzaran mitjançant la plataforma Google meet, que permet que les sessions siguin participatives.

El programa de formació a família és un programa d’acció comunitària que inclou activitats dirigides, fonamentalment, a tots els pares i mares del municipi. És una proposta oberta de xerrades i altres activitats relacionades amb diferents àmbits, temàtiques i interessos educatius que, actualment poden tenir les famílies.

El catàleg de formacions d’aquest any s’anirà construint en funció de les demandes i les necessitats de cada moment.

Més informació.

Formacions 2020-2021

1. Taller pràctic sobre el funcionament del Gmail i del Google Drive.

Presentació de la sessió (PowerPoint)

 

2. Taller pràctic: Google Classroom I


Edició 2019-2020 (Programació virtual)

1. Quines ganes de començar P3

 

2. Agafem el tren de primària a secundaria