PROPOSTES PER GESTIONAR “ELS NOSTRES CONFLICTES DE CADA DIA”

Quan els infants i joves d’avui creixin recordaran el temps que van viure tancats al costat dels seus familiars propers, durant la primera pandèmia del segle XXI. El tipus de records que tinguin d’aquesta època dependrà, entre altres factors, de com ho afrontin les famílies.

La situació de moltes famílies amb nens i nenes petits i adolescents en aquests moments és complicada per molts motius: no disposar de la xarxa de suport habitual (avis i àvies, llars d’infants i escoles i instituts), haver de treballar a casa o haver perdut la feina. Tot això, sense tenir en compte la possibilitat d’estar malalt.

La psicopedagoga M. Helena Tolosa, aporta una sèrie de recursos per superar dia a dia, la incertesa, la por i els conflictes quotidians que es poden produir a les nostres llars en aquesta situació de confinament pel coronavirus.

Ens proposa una sèrie de píndoles (tips) informatives que ens ajudi a les famílies a gestionar “Els nostres conflictes de cada dia”. Aquestes píndoles es personalitzaran amb les demandes, qüestions, aportacions i interessos que ens feu arribar al correu educació@santboi.cat.

Sant Boi Ciutat Educadora ha sumat recursos amb Dipsalut (Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona), afegint les fitxes del programa «Sigues tu», eines i actius per a la salut.

1. POSICIONS-INTERESSOS – NECESSITATS

2. PIGAP – PIGEP

3. TOT S’HA DE NEGOCIAR?

4. GERMANS I BARALLES

5. COMUNICACIÓ

Us animeu a fer-nos arribar les vostres qüestions?

educació@santboi.cat

Sant Boi Ciutat Educadora – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat