Aprenem a comunicar-nos en línia

Aquestes darreres setmanes, amb la situació de confinament que estem vivint, hem hagut de canviar molts hàbits de vida. La majoria de nosaltres estem a casa, teletreballant, acompanyant als/les nostres fills i filles en l’estudi, comunicant-nos amb la família i les amistats de forma virtual, etc.

Per facilitar l’accés a aquestes eines digitals hem modificat el programa Apropa’t a la informàtica, un programa que desenvolupem des de fa anys de manera presencial i que ara canvia per oferir formació en línia i gratuïta que ens ajudi a comunicar-nos des de casa.

En aquest nou programa Apropa’t a les TIC oferim dos tipus de formació:

Apropa’t a les persones en línia

El qual conté un conjunt de píndoles independents i gratuïtes per a tothom. Aquesta formació especial confinament es fa en directe per youtube i amb la possibilitat de resoldre dubtes en directe. L’objectiu d’aquesta formació és apropar-nos millor a les altres persones, que com nosaltres, estan a casa confinades.

Les píndoles s’emeten cada dimarts i dijous a les 17h en directe, i queden enregistrades després per poder visualitzar-les en qualsevol moment.

Enllaços als cursos realitzats

 1. Veiem-nos per whatsapp
 2. Protegim-nos amb "STOP COVID19 cat" i "LaMevaSalut"
 3. Enviem-nos correus electrònics
 4. Reunim-nos per videoconferència
 5. Comprem per internet
 6. Pugem arxius al núvol
 7. Control parental amb Family Link
 8. Compartim amb Facebook
 9. Compartim amb Instagram
 10. Compartim amb Twitter
 11. Pugem vídeos
 12. Signem digitalment
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 

Apropa’t a l’ACTIC

Aquesta formació es farà en línia durant 25 hores a partir del dilluns dia 6 d’abril amb l’objectiu de promoure els coneixements en competències digitals. Aquesta formació pot servir com a preparació de les proves de l’ACTIC (l’acreditació de competències de tecnologies de la informació i comunicació), que és el certificat acreditatiu de la competència digital emès per la Generalitat de Catalunya i que qualsevol persona major de 16 anys pot obtenir-lo superant una prova telemàtica.

Hem programat tres formacions que s’iniciaran els dies 6, 14 i 20 d’Abril i amb un màxim de 20 places per grup.

Aquesta formació és gratuïta i està oberta a tota la ciutadania de Sant Boi de Llobregat prèvia inscripció.

 

Més informació i inscripcions a:

http://santboi.cat/apropat