Kit restauratiu contra la Covid-19

Aquests dies que hem d’estar tancats a casa ens podem trobar amb conflictes derivats de la convivència ininterrompuda. Conflictes que en una situació normal es podrien evitar posant espai.

És per això que des del Servei de mediació i restauració comunitària de l’Ajuntament de Sant Boi hem preparat aquest Kit per ajudar a fer front a aquestes situacions.

En el kit trobem tres seqüències diferenciades.

  1. Com calmar una persona a casa en 90 segons.
  2. Com persuadir una persona a casa en 6 passes.
  3. Com millorar el clima familiar a casa en 10 minuts.
  4. Com conviure amb el veïnat durant el confinament

En paral·lel, l’ajuntament manté actiu el Servei de mediació i restauració a través del correu electrònic mediaciociutadana@santboi.cat i la ciutadania compta, com sempre, amb el suport directe de la Policia Local i Protecció Civil per a situacions de perill imminent o de major gravetat.

Quan acabi la quarantena, el servei posarà a disposició de les entitats paquets formatius presencials i gratuïts sobre aquesta matèria. Les entitats interessades poden escriure al correu electrònic mediaciociutadana@santboi.cat

COM CALMAR UNA PERSONA A CASA EN 90 SEGONS

COM PERSUADIR UNA PERSONA A CASA EN 6 PASSES

COM MILLORAR EL CLIMA FAMILIAR A CASA EN 10 MINUTS

COM CONVIURE AMB EL VEÏNAT DURANT EL CONFINAMENT

A més del vídeo i les imatges hem creat un cartell, amb els consells per a la correcta convivència amb el veïnat, que podreu descarregar, imprimir i penjar a la vostra comunitat.
Descarregar format JPG o PDF