Alumnat, professorat i famílies a la 32a edició dels Jocs Florals

El passat 28 de maig va tenir lloc l’acte final de la 32a edició dels Jocs Florals de Sant Boi amb l’entrega de premis a l’alumnat guanyador i un homenatge a Margarida Xirgu.

L’acte va tenir un marcat caràcter participatiu amb la implicació d’alumnat, professorat i famílies de 16 centres escolars de la ciutat.

En una primera fase del concurs un jurat escull els guanyadors de cada barri entre els treballs presentat pels i les alumnes de 1r a 6è de primària. Aquests treballs passen a la fase final on un altre jurat tria els guanyadors de l’acte final.

Un dels objectius d’aquest tradicional concurs es motivar als participants a les activitats de lectoescriptura i artístiques així com implicar a les seves famílies en un acte educatiu de ciutat.

En els darrers anys d’aquestes 32 edicions de Jocs Florals, s’han tractat diversos temes i s’han homenatjat personatges vinculats en el món artístic, com per exemple: Montserrat Roig, Maria Mercè Marçal. Aquest any l’homenatge va ser per l’actriu Margarita Xirgu i la seva vinculació amb el poeta Federico Garcia Lorca i es va fer a través d’una obra de teatre de la Companyia Inestables.

Tant l’alcaldessa, Lluïsa Moret, com la regidora de Ciutat Educadora, Alba Martínez, van felicitar a tots els alumnes participants i van agrair a famílies i professorat la seva participació i implicació en aquest projecte.

28-05-19 32 Jocs Florals Escolars