L’Hora del Codi a l’Institut Camps Blancs.

El passat divendres 15 de febrer l’Alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, i la Tinenta d’Alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, van rebre a docents i alumnes de l’Institut Camps Blancs amb motiu de la celebració de l’Hora del Codi.

L’Hora del Codi és una introducció d’una hora de durada a les Ciències de la Computació, dissenyada per a mostrar que tothom  pot aprendre a programar i comprendre, d’aquesta manera, els fonaments bàsics d’aquesta disciplina. Es tracta d’un programa internacional en el qual  alumnes d’ESO, Batxillerat i FP de l’Institut Camps Blancs de Sant Boi van participar per tercera vegada el passat 5 de desembre de 2018.

Aquesta experiència d’abast mundial, en la que hi participen milions d’alumnes, està organitzada per Code.org, una organització pública sense ànim de lucre dedicada a promoure la participació en les ciències de la computació, amb una especial atenció a incrementar el nombre de dones i d’estudiants de col·lectius amb més necessitats socials que aprenguin a programar.

Els alumnes del CFGM d’Instal·lacions de telecomunicacions van preparar les activitats i van tutoritzar a la resta d’alumnes durant tota la jornada.

Des de l’institut diuen estar “satisfets de participar un altre curs en el que es considera com l’esdeveniment educatiu més gran de la història”.

5-12-18 L'Hora del Codi