Afegeix-te a la campanya #SomComunitatEducadora – Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2018

Suma’t a la celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2018

Afegeix-te a la campanya #SomComunitatEducadora

 Comunitats que eduquen.  Més i millors oportunitats educatives per a tothom.

Per tercer any consecutiu Sant Boi celebrarà el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Una proposta de L’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), organització sense ànim de lucre que reuneix els governs locals compromesos amb l’acompliment de la Carta de Ciutats Educadores. Des de 2001, Sant Boi forma part d’aquesta xarxa internacional que té com a objectiu posar en valor el rol dels governs locals com a agents educadors i fomentar el diàleg, la reflexió, l’intercanvi i la cooperació entre les Ciutats Educadores, entre d’altres.

Després de més de 25 anys de recorregut, l’Associació Internacional de Ciutats Educadores va acordar fixar el dia 30 de novembre com a Dia Internacional de la Ciutat Educadora (dia de l’any 1990 en què es va proclamar la Carta de Ciutats Educadores a Barcelona) amb l’objectiu de crear consciència a escala mundial de la importància de l’educació com a motor de canvi.

La celebració d’enguany a Sant Boi girarà entorn del concepte COMUNITAT EDUCADORA. La comunitat és el pilar on construir una Ciutat Educadora forta i cohesionada, per això, volem mostrar que a la nostra ciutat tenim una comunitat compromesa que aposta per l’educació (formal, no-formal i informal) com a eina de cohesió i transformació social.

Per visibilitzar aquesta comunitat us demanem que participeu en la campanya #SomComunitatEducadora. Us demanem, a totes aquelles persones/entitats que treballeu en l’àmbit educatiu, que ens ensenyeu una de les activitats que feu per construir Ciutat Educadora.

 

Com participar en la campanya

  1. Feu una foto on es reflecteixi una activitat de la teva entitat que contribueixi a fer Ciutat Educadora (En format horitzontal).
  2. Pugeu la foto a les vostres xarxes amb els hashtags #SomComunitatEducadora i #SBCiutatEducadora explicant breument què esteu fent a la foto.
  3. Envieu-nos la foto a l’e-mail info@sbciutateducadora.cat

 

Exemple de fotografía

Teniu de temps per enviar les fotografies fins al 19 de novembre. Des de l’Àrea de Ciutat Educadora estarem molt atents a les vostres imatges i farem un petit vídeo amb totes elles que podreu veure a les xarxes i a l’acte que es realitzarà el dia 28 de novembre. Ensenyarem al món que a Sant Boi tenim un model de ciutat basat en els principis d’inclusió i igualtat d’oportunitats i que són molts i diversos els espais i entitats compromeses amb els valors de l’educació, la convivència, la promoció d’estils de vida saludables i sostenibles, i la cooperació. Tots ells, valors recollits a la Carta de Ciutats Educadores.

Esperem la vostra col·laboració.

Fem Comunitat Educadora, fem Ciutat Educadora!