Cursa solidària contra la leucèmia infantil a l’Escola Marianao

El passat 26 d’octubre l’Escola Marianao va realitzar una cursa solidària contra la leucèmia infantil. Aquesta cursa s’emmarca dins del projecte “La vuelta al cole contra la leucemia infantil” de la Fundación Unoentrecienmil, entitat que crea projectes socials per recaptar fons per la investigació d’aquesta malaltia.

Durant la cursa l’Escola Marianao va recaptar 582,30 €

Us deixem l’escrit que ens han fet arribar des de la mateixa escola.


Escola Marianao

Com molts de vosaltres ja sabeu, des de fa quatre anys la Fundació Unoentrecienmil convida a totes les escoles d’Espanya a organitzar una carrera solidària (no competitiva) per córrer en contra de la leucèmia infantil. Aquest curs, divendres 26 d’octubre a les 15.15 h de la tarda, alumnes, familiars, amics, amigues, mestres, personal no docent…  tothom estava convidat a l’Escola Marianao, a la cursa per relleus per celebrar, petits i grans, la “IV Edición de la vuelta al cole”.

Es van adherir a la cursa més de 800 escoles que van fer la carrera el mateix dia per a una mateixa causa.

Aquelles famílies que van voler hi van col·laborar amb 1€ per participant a la cursa (o la quantitat que van desitjar) a canvi d’un dorsal que aquell dia vam  lluir tots i totes. Es van repartir diplomes per premiar l’esforç i la participació en aquest moviment.

Tothom va guanyar, la cursa va ser tot un èxit!

La leucèmia és una enemiga massa forta per a un sol infant, però no per a cent mil!!!

Si voleu més informació sobre el projecte, us adjuntem l’enllaç de la Fundació:

https://www.lavueltaalcole.com/