Sant Boi acull durant l’estiu activitats per a la millora de l’èxit educatiu

Una trentena de joves de Sant Boi de Llobregat han participat, durant la primera quinzena de juliol, en les activitats de millora d’èxit educatiu organitzades per l’Ajuntament a L’Olivera, l’equipament de la ciutat dedicat a la formació.

Aquestes activitats formaven part del programa Ilusiónate, que té com a objectiu dur a terme plans de reforç en les matèries instrumentals durant el mes de juliol. El Ministeri d’Educació i Formació Professional finança aquesta iniciativa en el marc d’un programa més general anomenat Proeducar.

L’alumnat de Sant Boi, derivat des dels instituts, ha participat en activitats com l’escriptura en grup d’un guió dramàtic, cinefòrums i debats, jocs basats en l’ús del llenguatge o la resolució de problemes matemàtics i informàtica aplicada a la creació d’elements gràfics com logotips o portades de CD.

Les sessions de treball han permès reforçar els coneixements de les matèries instrumentals d’una manera lúdica, alhora que fer deures i treballs d’estiu amb el suport del professorat a l’aula.

El nivell de satisfacció de l’alumnat ha estat d’un 4,22 sobre 5. Hi ha destacat la valoració rebuda per la tasca del personal docent de suport a l’estudi.