Una branca molt important en l’oferta formativa de Sant Boi és el Centre de Formació de persones Adultes. El CFA ofereix cursos per obtenir el graduat en educació secundària, cursos d’accés a la universitat i a cicles formatius, i també cursos d’informàtica i anglès. Amb l’objectiu d’oferir una formació dinàmica i de qualitat, des del centre, ubicat a l’Olivera, es va realitzar el passat 23 de març una jornada lúdica dedicada a l’aprenentatge de l’anglès amb alumnat de tota l’oferta formativa.


 

Jornada “POP-UP DAY”  al Centre de Formació de persones Adultes de Sant Boi

El passat 23 de març es va organitzar la primera jornada English Pop Up Day per potenciar aquesta llengua estrangera al nostre centre en tots els enseyaments.

Els alumnes van realitzar diverses activitats i tallers per practicar l’anglès en torns de matí i tarda: un quiz-show en el qual les preguntes han estat realitzades per tots els alumnes del centre, un taller de cupcakes, en el qual hem après a elaborar aquestes delicioses magdalenes (i, posteriorment, ens les vam menjar) i un altre  taller de balls i cultura escocesa, amb un monitor escocès que vam realitzar a la sala d’actes de l’Equipament Municipal de l’Olivera. Aquesta jornada que hem celebrat per primera vegada al CFA Sant Boi ha resultat un èxit segons l’opinió de tots els participants, divertida i profitosa pel que fa a l’aprenentatge de l’anglès, per tant de ben segur la tornarem a repetir l’any vinent.

CFA Sant Boi