‘Generació 4’ III Mostra de Cinema i Convivència

Ahir va tenir lloc la tercera edició de la Mostra de Cinema i Convivència, un certamen fruit del treball de més 160 joves de Sant Boi que, enguany, ha abordat les tensions existents entre la llibertat i la seguretat ciutadana en temps d’alerta terrorista 4. És per això que aquest any el títol de la #laMostra18 ha estat ‘Generació 4’. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, i la tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, van assistir a la jornada.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, va agrair la participació de més de 160 alumnes a la tercera edició de la Mostra de Cinema i Convivència i va destacar el fet que “Sant Boi és una ciutat pionera en la difusió d’eines de reflexió individuals i col·lectives sobre la convivència”.

Els nois i noies dels 13 centres educatius que han participat en el projecte van realitzar diferents sessions prèvies a l’aula. Han treballat els drets humans i les seves vulneracions, a partir de diferents tallers vivencials, i han adquirit les eines i coneixements audiovisuals necessaris per crear una peça on el guió i les idees sorgeixen de la reflexió i el diàleg.

Durant la jornada d’ahir es van veure els diferents curts realitzats. Un cop vistes les diverses peces, es va obrir un espai de debat que va comptar amb la representació dels cossos policials de la ciutat i de la Sindica Municipal de Greuges.

Com en edicions anteriors, el material generat per a #laMostra18 estarà disponible al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i servirà per continuar treballant amb els i les joves del municipi.

Galeria d’imatges