Dia Europeu de la Mediació

Més de 70 persones van participar el passat 18 de gener a la jornada ‘Sant Boi agents de pau. L’art de conversar sota alta tensió emocional’ que es va celebrar a la nostra ciutat amb motiu del Dia Europeu de la Mediació. Entre els assistents hi havia referents de la universitat, professionals, docents, representants comunitaris i altres persones a títol particular.

La jornada va estar dirigida per l’equip de Convivència i Mediació i va comptar amb la Maria Antònia Guardiola, professora de Ciències Polítiques a la UOC i experta en el conflicte nord-irlandès, i amb la col·laboració de la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament.

La jornada va transitar de les habilitats en la comunicació directa a la mediada, aquesta segona representada a través d’un cercle de diàleg conformat per persones voluntàries del públic i facilitat per l’equip municipal de mediació. El cercle de diàleg va girar al voltant de les sobretaules nadalenques on l’actualitat sociopolítica va generar converses amb alta tensió emocional.

19-01-18 Dia Europeu de la Mediació