Acte de celebració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Després de més de 25 anys de recorregut, l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE), va acordar fixar el dia 30 de novembre com a Dia Internacional de la Ciutat Educadora i a Sant Boi celebrarem aquesta data amb un acte on parlarem dels vincles entre escola i família per a millorar l’èxit educatiu.

És un acte orientat a famílies i docents, en el que participaran escoles de diferents llocs de Catalunya que compartiran experiències de relacions escola i família que milloren l’èxit educatiu. També participarà el professor Jordi Collet, sociòleg i professor de la Universitat de Vic, que serà la persona que dinamitzarà i ens farà aportacions per desenvolupar noves experiències en el nostre municipi.

Inscripcions

Programa

A més estem realitzant la campanya #JoEmComprometo on convidem a tota la ciutadania i agents educadors de la ciutat que ens facin arribar el seus compromisos per fer de Sant Boi una millor Ciutat Educadora.