Jocs i joguines en català per a tothom

Us presentem la pàgina web  Jocs en català, que compta amb la incorporació de la campanya “I tu, jugues en català?” l’objectiu de la qual és donar a conèixer els jocs i joguines en català i fomentar-ne l’ús. I també l’app Jocs en català per a Android i IOS.

A la pàgina web Jocs en català trobareu tota la informació que hi ha sobre els jocs i les joguines en català: catàleg de jocs i joguines, establiments comercials on es poden comprar, webs per jugar, i moltes altres informacions que us poden interessar.

L’aplicació per a mòbils “Jocs en català”  és disponible a la plataforma Android i iOS. Permet accedir al cercador de jocs i joguines en català del CPNL per paraula clau, per categories de jocs i per edat recomanada. També disposa d’informació sobre els més de 400 comerços que donen suport a la campanya, geolocalitzats a través de Google Maps.

A Castelldefels podeu comprar joguines i jocs en català a Magatzem Chacón Joguines (av. Constitució, 142-144)

A Sant Boi de Llobregat podeu comprar joguines i jocs en català a Abacus (c. Indústria 16) i la papereria Isart (pl. Llorenç Presas, 6).

Enllaços relacionats

Jocs en català

Catàleg de jocs i joguines

SLC de Sant Boi de Llobregat