La ciutat presenta el projecte Patis Oberts

Quatre centres escolars del municipi enceten aquesta alternativa de lleure adreçada als infants i joves i les seves famílies.

El passat 7 d’octubre, va tenir lloc a l’Escola Antoni Gaudí la presentació pública del projecte Patis Oberts a les escoles. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Lluïsa Moret, i la tinent d’alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, i representants de les AMPA del municipi. Aquesta iniciativa de l’Ajuntament, en col·laboració amb la comunitat educativa, consisteix en obrir les portes dels patis escolars com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d’horari escolar, en caps de setmana i en vacances escolars.

L’acte va començar amb diferents activitats de dinamització dirigides als infants, tal com tallers de globofèxia, bombolles de sabó gegants, perfums amb herbes aromàtiques i pintacares. La jornada va concloure amb l’espectacle “Campi qui pugui” del grup d’animació infantil Ambauka, que va fer ballar a petits i grans.

Galeria d’imatges

Espais de convivència

L’obertura d’un pati obert de barri dóna resposta a una demanda ciutadana que esdevingué prioritat al pla de govern, i que té com a objectiu principal posar al servei de la població una infraestructura com el pati escola idònia per al joc, per a que esdevingui un espai de convivència, donant l’oportunitat de disposar d’un lloc de trobada per infants i joves, que potenciï un temps i un espai amb voluntat educativa més enllà de l’horari escolar.

Els patis dels quatre centres escolars participants (Escola Josep Maria Ciurana, Escola Antoni Gaudí, Escola Montbaig i Escola Massallera) obren els dies feiners de 16 a 20 de la tarda i els dissabtes i diumenges de 10 a 14 h i de 17 a 20 h. Durant el darrer trimestre d’enguany també es faran activitats els diumenge al matí.

Programa d’activitats Patis Oberts