l’Alcaldessa i la Tinenta d’Alcaldessa de Ciutat Educadora visiten l’institut Rubió i Ors i l’Escola Amat Verdú

Aquesta setmana l’Alcaldessa, Lluïsa Moret i la Tinenta d’Alcaldessa de Ciutat Educadora, Alba Martínez han visitat l’institut Rubió i Ors i l’Escola Amat Verdú per a donar la benvinguda al nou curs escolar als equips docents, famílies i alumnes.

A l’institut van compartir un esmorzar amb l’equip directiu per a anunciar projectes i recollir propostes. L’institut ha començat el curs amb absoluta normalitat i amb molts projectes d’alt valor educatiu.

A l’Escola Amat Verdú les van acompanyar els Inspectors en representació del Departament d’Ensenyament i van fer una visita a les renovades instal·lacions fruit de dos anys d’obres finançades conjuntament per ambdues administracions.

L’Escola ha millorat la seva funcionalitat i aparença de forma espectacular. Es va compartir amb la comunitat educativa la gran satisfacció que suposa tenir finalment una escola accessible, funcional, moderna i acollidora. Aquestes obres de rehabilitació i millora han permès al centre acollir en excel·lents condicions un grup més de P3, estrenar nous espais de direcció, administració i consergeria,  i guanyar espais per a fer-hi un hort. Tots plegats van fer una visita als més petits del centre (P3) i als alumnes de la unitat de suport d’educació especial (USE) que estaven fent classe de música per a desitjar-los un bon curs 2017-2018.