Patis Oberts!

El passat 10 de juny va començar el projecte Patis Oberts a les escoles. La iniciativa pretén obrir les portes dels patis escolars com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d’horari escolar, en caps de setmana o en vacances escolars. L’objectiu és optimitzar la vessant educativa i social de l’ús dels centres escolars i oferir una alternativa de lleure als infants i joves i les seves famílies.

Els patis dels centres escolars participants (Escola Josep Maria Ciurana, Escola Antoni Gaudí, Escola Montbaig i Escola Massallera) obriran els dissabtes al matí, de 10 a 14 h, al mes de juny. Del 26 de juny al 31 de juliol, tots els dies a les tardes de 17 a 21 h. De l’1 al 8 de setembre, obriran igualment de 17 a 21 h. A partir de setembre i fins a desembre, els patis romandran oberts dissabtes i diumenges de 10 a 13 h i de 17 a 21 h.

A partir del mes de setembre es realitzaran diferents activitats en els patis, les quals seran publicitades amb anterioritat.