Sant Boi pels ‘Willy Wonka’

Benvolguts Santboians i Santboianes.

Som els nens i nenes de la classe de 2n de primària, la classe del Willy Wonka, dels Salesians de Sant Boi.
Hem fet un projecte a l’àrea de coneixement del medi i volem compartir una petita part amb tots vosaltres. Esperem que us agradi el que hem anat escrivint de la nostra bonica vila.

A continuació, us presentem un reportatge sobre Sant Boi.

Sant Boi és una ciutat petita, però que té moltes coses per a explorar. Està ple de coses bones com són els centres mèdics, les Termes Romanes, les esglésies, l’Ajuntament, els edificis i totes les escoles, entre elles la nostra, els Salesians. A més a més, celebrem moltíssimes festes, totes són genials i ens ho passem súper bé.

Una cosa que ens encanta són els nous contenidors i camions d’escombraries, ara fan goig i són molt macos.

Tot i que Sant Boi ens encanta… creiem que entre tots podríem fer un Sant Boi encara millor! I això seria possible si entre tots i totes cuidéssim una mica més el poble, si entre tots recicléssim més i no contaminéssim tant. Així que podríem aconseguir-ho escollint agafar més el transport públic… així que aprofitem per dir que ens encantaria que a Sant Boi hi hagués Metro, Renfe, una estació d’AVE i un Rodalies de Catalunya. Així arribaríem súper ràpid a tot arreu.

També somiem amb un parc d’atraccions i una piscina pel club de natació. En definitiva, ens encanta Sant Boi, és molt bonic i està ple d’aventures per a tots i totes. Els nens de la classe de 2n volem seguir fent projectes i activitats pel poble.

Atentament,

Els Willy Wonkas dels Salesians de Sant Boi de Llobregat (2n de primària).