Vídeo Institut Diversitas

El 16 de maig es va celebrar a Can Massallera la sisena edició del Fòrum de convivència dedicat a l’assetjament escolar. Es tracta de la trobada anual de tots els agents educatius que participen del programa de convivència de la ciutat on es presenten les diferents propostes de sensibilització elaborades en el marc del cicle d’educació en valors ‘Stop Bullying!’.

Durant la inauguració de la jornada, la tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora, Alba Martínez, va reclamar la participació de tothom per enviar des de Sant Boi un missatge clar contra el bullying. L’acte va comptar també amb la presència de la Sindica Municipal de Greuges, Dolors Vallejo Calderón.

Teatre, música i vídeo entre d’altres, són els formats creatius que permeten a alumnat i professorat reflexionar conjuntament sobre un dels temes educatius transcendents i de màxima actualitat social: l’assetjament escolar (fenomen també conegut popularment com a bullying).

Amb la presència de 250 alumnes de secundària, més de 20 educadors, 9 centres educatius d’ESO (públics i concertats) i 3 recursos socioeducatius, aquesta sisena edició del fòrum evidencia la consolidació d’aquest acte de ciutat dins del calendari anual de la comunitat educativa local i és el resultat de la feina impulsada per la “Xarxa d’Educadors i Alumnes per la Convivència”, així com un punt de partida per a la incorporació de nous eixos de treball pel foment de la diversitat en la gestió local de la convivència.